Regulament Superfit Games

Prin participarea la aceasta competitie, concurentii confirma ca au citit si inteles regulamentul prezentat mai jos, au acceptat conditiile si regulile de participare, fiind responsabili de propriile actiuni.

Concursul “T Gym SuperFit Games “, denumit in continuare “concurs” este organizat de SC T Gym Energy SRL-D, denumit in continuare “organizator”.

Scopul regulamentului
Prezentul regulament are scopul de a crea in cadrul concursului o atmosfera sportiva, competitiva, plina de fair play, de a avea grija de siguranta concurentilor, de a defini conditiile de desfasurare a concursului si punerea acestora in aplicare in cele mai bune conditii si de a sanctiona nerespectarea principiilor prezentate.

Despre concurs
T Gym SuperFit Games este un concurs individual al carui exercitii au la baza miscari functionale variate, executate la intensitate mare, cu scopul de a testa rezistenta cardiovasculara si musculara, forta, flexibilitatea, coordonarea, agilitatea, echilibrul si precizia participantilor.

Conditii de participare
Varsta minima pentru participare la T Gym SuperFit Games este de 16 ani, participantii cu varsta mai mica de 18 ani fiind nevoiti ca in momentul inscrierii sa aduca consimtamantul scris si legalizat al parintilor.
Concurentii au obligatia sa efectueze controlul medical, asumandu-si responsabilitatea pentru acest lucru si pentru conditia lor fizica.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a avea participanti invitati care vor fi anuntati de la inceputul competitiei si nu vor intra in cursa pentru premii.

Inscrierea in concurs
Inscrierea se poate face, dupa citirea regulamentului, prin completarea formularului online, disponibil pe www.tgym.ro/superfit-games/, la receptia T Gym (str. Miko Imre, nr. 13, Cluj-Napoca) sau la nr. tel. 0756831946 sau 0752.925.031.
In ziua concursului, fiecare concurent va semna o declaratie de participare pe propria raspundere.
Prin semnarea formularului de inscriere sau completarea campurilor online, fiecare participant declara ca accepta si intelege regulamentul concursului si isi da acordul ca imaginea sa sau alte date publice precum rezultatele obtinute sa fie folosite in materialele de promovare ale evenimentului, sub forma de fotografii, afise, filme, interviuri etc, in mod gratuit si necenzurat.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza inscrierea si participarea unui concurent, din motive obiective.
Programul inscrierilor va fi anuntat pe site-ul oficial www.tgym.ro/superfit-games/ si pe pagina de Facebook TGymSuperFitGames

Taxe de concurs
Inscrierea la T Gym Superfit Games este 75 lei/participant. Taxa poate fi platita atat la receptia T Gym, cat si prin transfer bancar sau la check-in, in ziua concursului.

Date bancare:
Tiberiu Baita
ING BANK – RO98INGB0000999900903963

Kit-ul de start
Kit-ul de start contine tricou, eventuale materiale promotionale oferite de partenerii concursului.

Probe
Probele urmeaza a fi anuntate pe site-ul oficial www.tgym.ro/superfit-games/, cat si pe pagina de Facebook a concursului cu o saptamana inainte de start.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba probele sau de a opri competitia in orice moment in cazul in care considera ca unul dintre concurenti risca sa se accidenteze. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele accidentari suferite de catre concurenti in timpul competitiei.
Pe toata durata unei probe, concurentul va fi jurizat de catre o persoana desemnata de organizatori pe care il vom numi arbitru.

Oprire / Retragere
In caz de neprezentare la start, abandon, retragere din orice motiv taxa de participare nu se returneaza.
In cazul anularii competitiei in caz de forta majora sau din motive care nu depind de organizator (orice eveniment care ar putea influenta buna desfasurare a concursului, precum inundatii majore, dezastre naturale sau evenimente politice majore), taxa de inscriere nu se returneaza. Organizatorul nu va suporta in nici un fel costurile adiacente (transport, cazare, masa, etc.) ale participantilor.
In cazul in care un concurent se retrage in timpul concursului, este obligat sa anunte unul din arbitrii.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a opri din concurs un participant in cazul in care acesta s-a accidentat, iar starea lui nu permite continuare executiei exercitiilor, sau in alte cazuri exceptionale.
Organizatorul poate interzice participarea sau continuarea concursului pentru orice participant daca acesta se prezinta in stare de ebrietate sau sub efectul substantelor halucinogene, in stare de slabiciune sau epuizare fizica sau psihica.

Obligatiile organizatorului

 • Sa asigure un punct de informare si un punct sanitar in imediata apropiere a zonei de concurs.
 • Sa efectueze sedinta tehnica inainte de inceperea concursului.
 • Sa comunice concurentilor si sa explice exercitiile propuse in cadrul probei precum si metoda de punctare si departajare inaintea fiecarei probe.
 • Sa asigure protocolul adecvat premierii castigatorilor pentru primele trei locuri de la fiecare categorie.

Obligatiile concurentilor

 • Sa cunoasca regulamentul concursului, necunoasterea acestuia nefiind admisa ca si scuza in cazul penalizarilor sau descalificarii.
 • Sa urmeze indicatiile organizatorului.
 • Sa execute miscarile propuse in cadrul probei la standardele descrise inainte de inceperea probei, in caz contrar arbitrul nu va puncta repetarile executate incorect.
 • Sa participe la toate probele.
 • Sa se comporte cu respect si fair play fata de restul concurentilor, fata de organizatori, fata de arbitri si fata de public.
 • Sa protejeze mediul inconjurator si sa nu lase resturi, ambalaje, sticle, etc. in zona de desfasurare a concursului.
 • Concurentul care sufera un accident sau orice fel de paguba fizica sau materiala, renunta la orice drept de a solicita despagubiri sau de a recurge in instanta impotriva oricarei persoane implicate in organizarea competitiei, in special impotriva organizatorului sau voluntarilor implicati in organizarea competitiei (persoane fizice sau juridice), impotriva sponsorilor, impotriva institutiilor publice care sustin competitia (primarie, consiliul local, politie, ambulanta etc).
 • Concurentii trebuie sa participe la sedinta tehnica si sa asculte cu atentie informatiile anuntate de organizatori.
 • Concurentii poarta intreaga responsabilitate civila si penala pentru orice dauna provocata de acestia altor persoane in timpul concursului.
 • Sa poarte tricoul de concurs primit in kit-ul de start pe durata concursului.

Penalizari si descalificari
In cazul in care un concurent nu participa la una dintre probe, va primi o penalizare de 20 minute.
Concurentii sunt responsabili sa execute miscarile propuse in cadrul probei la standardele descrise inainte de inceperea probei, in caz contrar arbitrul nu va puncta repetarile executate incorect.

Nepurtarea tricoului primit in kit-ul de start pe durata concursului va atrage o penalizare

Sedinta tehnica
O sedinta tehnica va fi tinuta pentru toti participantii in ziua concursului, cu minim 30 minute inainte de start. In cursul sedintei tehnice participantii vor fi informati asupra exercitiilor si a modului corect de executare precum si a regulilor de comportament pe care participantii sunt obligati sa le respecte. Sedinta tehnica va fi tinuta de directorul de concurs iar prezenta participantilor este obligatorie. In sedinta tehnica pot fi anuntate informatii oficiale, chiar daca acestea nu sunt prezente in prezentul regulament.

Cronometrajul
Cronometrarea se va face de catre arbitru, la secunda, cu ajutorul unui cronometru electronic.

Alte reguli si recomandari

 • Toti concurentii participa la concurs pe propria raspundere.
 • Fiecare concurent trebuie sa fie constient de pericolele care pot aparea intr-o competitie de acest gen, participarea fiind pe proprie raspundere.
 • Prin inscrierea la competitie pe proprie raspundere, concurentul renunta la orice drept de a solicita despagubiri sau de a recurge in instanta impotriva oricarei persoane implicata in organizarea competitiei, a partenerilor sau a sponsorilor pentru eventualele daune materiale sau accidente.
 • Este recomandat ca participantii sa dispuna de asigurare in caz de accidente valabila pentru competitii sportive.
 • Suporterii nu au dreptul de a ajuta concurentii de-a lungul concursului ci doar de a-i incuraja; exceptie fac accidentarile. Acestia trebuie de asemenea sa respecte indicatiile autoritatilor si ale oficialilor si sa aiba o conduita adecvata, sa nu deterioreze marcajele existente in zona de concurs, sa protejeze mediul inconjurator si sa nu lase resturi, ambalaje, sticle etc. in aceasta zona si sa nu impiedice buna desfasurare a competitiei.
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a penaliza concurentii ai caror suporteri incalca aceste reguli.
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului regulament, fara o instiintare prealabila.

Clasamente
Fiecare concurent va fi cronometrat pe tot parcursul concursului. Dupa ultima proba, se va intocmi cate un clasament final, in functie de timpul total realizat in urma parcurgerii intregului traseu si a tuturor probelor.

Departajare
In caz de egalitate, departajarea se va face in urma unei probe surpriza, ce va fi anuntata in acel moment.

Festivitatea de premierea
Vor fi premiate primii 3 concurenti din fiecare categori.